80 Ferraris es donen cita a Roses

Roses rebrà aquest cap de setmana, juntament amb la població de Peralada, una vuitantena de Ferraris assistents a la trobada organitzada per Scuderia Ferrari Club Costa Brava. Durant la seva estada a la comarca, els participants realitzaran diverses mostres i exhibicions, que en el cas de Roses tindran com a escenaris principals la Ciutadella, l'avinguda de Rhode i el Port Esportiu de la població.
25/04/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'arribada a Roses dels 80 Ferraris participants està prevista per al proper divendres 26 d'abril. Durant els tres dies de durada de la trobada (del 26 al 28 d'abril), els participants s'allotjaran a Roses, des d'on s'establirà el centre organitzatiu per dur a terme les diferents activitats programades. En el cas de Roses, la presència dels vehicles serà molt notòria gràcies a la realització de diferents exhibicions, fet que permetrà a ciutadans i amants del motor conèixer de més a prop una de les marques de vehicles esportius més emblemàtiques del mercat.

El primer dels actes tindrà lloc a Roses dissabte 27 d'abril, amb la desfilada de Ferraris des de l'Hotel Montecarlo fins al dic de recer del Port Esportiu, on s'exposaran, i des d'on prosseguiran a continuació la seva ruta fins a la Ciutadella de Roses. Un cop allà, el pati d'armes del recinte acollirà una exposició dels vehicles participants.

L'endemà diumenge, a partir de les 16,30 h, el tram de l'avinguda de Rhode que transcorre entre les rotondes de la carretera de Vilajuïga i de l'oficina de Turisme, serà l'escenari d'una gimcana on els conductors d'una vintena de Ferraris, hauran de demostrar les seves habilitats al volant realitzant diferents proves.

El consistori rosinc valora molt positivament l'elecció de Roses per a la realització d'aquesta trobada, atenent el prestigi i projecció d'aquesta marca automobilística, i el fet que la comitiva participant vagi acompanyada per diferents mitjans de comunicació italians, que durant aquests dies promocionaran la imatge i singularitats de Roses al públic italià. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document