A punt les activitats d’estiu de la La Piscina Municipal de Roses

La Piscina Municipal de Roses ha preparat per a aquest estiu 2009 un ampli i diversificat programa d’activitats estructurat en dos apartats: els cursos d’activitats aquàtiques i l’anomenat pack fitness, que engloba les activitats dirigides al condicionament físic. El període d’inscripcions per participar en aquestes propostes s’obrirà la propera setmana.
Piscina de Roses

Piscina de Roses

28/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En el bloc d’activitats aquàtiques s’hi troben cursos destinats a totes les edats i nivells, des dels grups de nadons d’entre 6 i 36 mesos, fins a les activitats per a gent gran a partir de 60 anys. S’inclouen en aquest apartat les activitats d’introducció en el medi per a nadons, aprenentatge, domini del medi aquàtic, natació esportiva, activitats aquàtiques terapèutiques, prepart i activitats per a gent gran. Cal destacar que hi ha opció de fer les classes al matí o bé a la tarda, i que s’ofereixen cursos al juliol i/o a l’agost.

 

Pel que fa a l’apartat d’activitats de condicionament físic, conegut com a Pack fitness, està format per una oferta de 55 sessions setmanals que es reparteixen de dilluns a divendres en tres franges horàries: matí, migdia i tarda/vespre. En total hi ha 13 activitats diferents que s’agrupen per famílies segons les seves característiques: entrenament cardiovascular (aerostep, aerodansa i spinning), entrenament muscular (tonificació, power disc, fit ball, GAC i abdominals), entrenament en medi aquàtic (aigua gim i aigües profundes) i entrenament de baixa intensitat (estiraments, body mind i gim suau)

 

Els períodes d’inscripció per a abonats i participants del trimestre anterior s’iniciarà a partir del proper dimecres, 3 de juny, mentre que per al públic en general, el termini s’obrirà el dia 5 de juny

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document