A Roses, Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

El proper divendres 6 de juliol la Piscina Municipal de Roses participarà en la campanya Mulla’t organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Durant tot el dia, l’entrada a la instal·lació serà lliure per tal de facilitar l’accés a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb aquesta acció solidària.
Mulla't per l'esclerosi

Mulla't per l'esclerosi

03/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Com cada estiu, arriba la campanya de natació solidària Mulla’t per l’esclerosi múltiple, la qual compta any rere any amb uns elevats nivells de participació, amb més de 600 piscines d’arreu de Catalunya adherides a aquesta campanya de sensibilització social.

Enguany i per primera vegada, la Piscina Municipal de Roses participarà en la jornada amb l’objectiu de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta entitat va néixer l’any 1989 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós central, i de la qual encara avui dia es desconeixen les causes exactes.

A la Piscina Municipal de Roses el Mulla’t se celebrarà el proper divendres 6 de juliol. Durant tot el dia, l’entrada a la instal·lació serà lliure perquè totes les persones interessades puguin participar, nedant els metres que desitgin i col·laborant amb donatius o comprant el material dissenyat expressament per a aquesta jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…).

En finalitzar la jornada, es comptabilitzaran els metres totals. Tots els participants obtindran un diploma, i la recaptació es destinarà íntegrament a projectes de la Fundació Esclerosi Múltiple, que persegueixen la millora de la qualitat de vida de les 4.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document