Acord institucional per impulsar l’activitat de creuers als ports de Roses i Palamós

L’Ajuntament de Roses ha signat un acord de col·laboració amb Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Palamós i les cambres de Comerç de Girona i Palamós, per potenciar i promocionar conjuntament l’activitat de creuers als ports de Roses i Palamós. Els objectius d’aquest nou impuls són enfortir el potencial de turistes de creuer i aportar més activitat econòmica al territori.
Signatura acord creuers

Signatura acord creuers

05/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’acord signat el passat 29 de febrer, s’uneixen per primera vegada dos ports de la Costa Brava amb l’objectiu d’impulsar conjuntament el tràfic de creuers. Concretament, el pla d’accions per potenciar l’activitat creuerística als ports de Roses i Palamós s’allargarà durant les temporades de creuers 2012 i 2013, durant les quals es treballarà des de tots els àmbits del mercat creuerístic nacional i internacional per captar noves companyies, consolidar les línies de creuers existents, fidelitzar les companyies que ja han visitat aquests ports i consolidar el posicionament de Roses i Palamós com a ports escala de creuers.

Pla d’acció

En el marc d’aquest conveni, les sis entitats signants s’han compromès a aportar suport humà amb tècnics especialitzats en els sectors creuerístic i turístic que conformen un grup de treball, recursos econòmics i materials promocionals. L’acord institucional preveu un Pla d’acció per als anys 2012-2013 a través del qual es duran a terme una sèrie d’actuacions destinades a potenciar els ports de Roses i Palamós i les seves àrees d’influència en els principals fòrums dels sector creuerístic.

D’aquesta manera, es continuarà promovent la participació dels dos ports a les principals fires del sector, s’incrementaran els contactes amb noves navilieres i operadors turístics i s’organitzaran visites per donar a conèixer els ports i el seu entorn, entre altres. De fet, una de les primeres accions que es durà a terme serà la participació, un any més, a la fira Seatrade a Miami (EUA), prevista per al pròxim mes de març.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document