Acord per impulsar l’activitat de creuers al Port de Roses

Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós han signat avui un acord de col·laboració institucional per incorporar el port de Roses en la promoció turística dels ports de la Costa Brava que reben tràfic de creuers. L’acord ha de potenciar el de Roses com a port escala i destinació turística de creuers que fan rutes per la Mediterrània.
Acord creuers port de Roses

Acord creuers port de Roses

16/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquest nou acord de col·laboració se suma a l’acord signat anteriorment entre l’Ajuntament de Palamós i la resta d’institucions amb l’objectiu de promoure l’activitat de creuers al Port de Palamós, així com l’activitat turística que se’n deriva tant en aquest municipi com en la seva àrea d’influència. D’aquesta manera, els dos acords signats aglutinen els esforços institucionals per potenciar els ports de Roses i Palamós com a exponents turístics de la costa Brava en el mercat internacional de creuers.

Accions previstes

Amb l’acord de col·laboració signat avui pel president de Ports de la Generalitat, Manel Nadal, l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Enric Vilert, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, i el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, es portaran a terme una sèrie d’actuacions conjuntes emmarcades en un Pla d’acció. L’objectiu del Pla és potenciar el tràfic de passatgers de creuer i fomentar el desenvolupament de l’oferta turística vinculada a l’àmbit dels creuers, tant en el municipi de Roses com en la Costa Brava.

Una de les primeres accions d’aquest acord serà la participació del port de Roses a la fira Seatrade Med, que se celebrarà a Canes (França), a finals de novembre de 2010. Per altra banda, l’any 2011, l’enclavament de Roses participarà a la fira Seatrade, l’aparador internacional més important de la indústria creuerística, que se celebrarà a Miami (Estats Units). Així mateix, assistirà a jornades, congressos i fòrums nacionals i internacionals del sector i s’organitzaran visites de diverses companyies de creuers a les quals es donaran a conèixer els paquets turístics que ofereix Roses i la Costa Brava.

L’alcaldessa de Roses s’ha mostrat molt satisfeta amb l’establiment d’aquest acord, que, segons ha declarat, "és un punt de partida amb una base molt sòlida, que ha de possibilitar el posicionament de Roses dins el panorama creuerístic i que impulsarà la marca Creuers Costa Brava, complementant l’oferta i la tipologia de creuers que rep el Port de Palamós".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document