Activitats d’estiu a la Piscina Municipal de Roses

Entre l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en tres grans apartats: els cursos de natació per a tothom, el pack fitness i el campus Natació & English.
Campus

Campus

04/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els cursos de natació de la Piscina Municipal ofereixen durant l’estiu classes per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, els de primària i els de joves, són intensius (de dilluns a divendres) i es realitzen en franges de tarda. També es continuen oferint els programes de salut, tant el programa de terapèutica d’esquena com el de preparació al part. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

L’anomenat pack fitness
, proposta que ofereix gaudir d’un gran nombre de sessions setmanals per a la pràctica de diferents activitats de condicionament físic, tampoc s’atura a l’estiu i presenta 50 sessions a la setmana i 15 tipus d’activitats.

El campus Natació & English arriba aquest estiu a la seva tercera edició. Es tracta d’un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...), que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Amb aquesta activitat es vol oferir una activitat adaptada a les necessitats de les famílies, que sigui útil i engrescadora per als participants, una proposta estiuenca de lleure sense oblidar la progressió en natació i l’aprenentatge de l’anglès.

El Natació & English ofereix un total de 40 places per a nens i nenes d’educació primària. El campus es dividirà en 4 subgrups, per poder treballar en grups reduïts. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès. L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h, durant el juliol i l’agost, i amb la possibilitat de fer inscripcions mensuals o quinzenals.

Els períodes d’inscripció per als abonats i participants en els cursos de natació del trimestre anterior, a partir del 9 de maig, mentre que per a la resta d’interessats la inscripció s’obrirà a partir del 14 de maig.
Per a més informació i/o inscripcions cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Roses: T 972 45 97 60 – www.piscinaroses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document