Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Adequaran la pista entre la carretera de Montjoi i Punta Falconera perquè sigui transitable a l'estiu

Adequaran la pista entre la carretera de Montjoi i Punta Falconera perquè sigui transitable a l'estiu

L’Ajuntament de Roses adequarà la pista compresa entre la carretera de Montjoi i Punta Falconera per tal de millorar l’accessibilitat a aquesta zona, que forma part del parc natural del cap de Creus. Les obres, que tenen un pressupost de 57.717 euros, s’iniciaran la setmana vinent i duraran, com a màxim, un mes.
Punta Falconera serà més accessible

Punta Falconera serà més accessible

11/06/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La zona compresa entre la carretera de Montjoi i Punta Falconera s’inclou dins l’espai protegit del parc natural del cap de Creus. Per accedir a Punta Falconera cal fer-ho a través d'una pista de terra sense asfaltar, actualment en força mal estat. Les obres que s’hi duran a terme consistiran en l’aplanament de la via i l’adequació de cunetes, per tal de millorar l’accés en vehicle i contribuir a l’ús públic d’aquest espai. Aquest és l’objectiu de les obres que s’iniciaran la setmana vinent i que tenen un termini d’execució de, com a màxim, un mes, de manera que la pista sigui transitable de cares a la temporada d’estiu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Punta Falconera serà més accessible
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet