“El lleig” de Marius von Mayerburg, aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses

Aquest cap de setmana es presenta al Teatre Municipal de Roses l’obra de teatre “El lleig” de l’autor alemany Marius von Mayerburg, un dels autors contemporanis amb més repercussió a nivell mundial. El fons de l’obra és una crítica absolutament constructiva al cànon de la bellesa física i a tot el que això implica.
El lleig

El lleig

01/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Dirigida per Juan Carlos Martel i interpretada per Oriol Grau, Joan Negrié, Neus Umbert i Pep Muñoz, l’estructura dramàtica de l’obra és molt clara. No en té. Tres dels quatre actors representen diferents personatges amb un mateix nom. L’altre actor serà el lleig, d’aspecte normal que no cal ni que vagi maquillat.

Es tracta de canviar l’ordre i veure la incapacitat d’una persona lletja a poder triomfar a la vida plantejant el contrari en el sentit de què passaria si totes les persones fossin absolutament igual de guapes. Durant l’obra, els actors passen d’un rol a l’altre en un joc teatral on l’únic lligam que tenen per acollir-se és el text i les idees dramàtiques que permeten els assatjos. L’obra es va estrenar amb èxit al teatre Tarantana de Barcelona.

A Roses es representarà aquest dissabte, 4 de maig a les 22 h al Teatre Municipal. L’entrada costa 10 euros (20% de descompte als titulars del carnet de jubilat, carnet jove i carnet del CAR). Les entrades es poden adquirir a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 h, o a les taquilles dues hores abans de començar l’espectacle.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document