Al juny, patis oberts a Roses

Dins el programa d’actuacions del Pla Educatiu d’Entorn, Roses posa ha posat en funcionament des del passat 26 de maig l’activitat “Patis Oberts”, una proposta que obre els recintes exteriors de les escoles Els Grecs i Narcís Monturiol, com a punt de trobada i joc per a infants i joves del municipi. L’activitat té lloc els dissabtes, fins al 30 de juny.
Patis oberts (edició 2011)

Patis oberts (edició 2011)

30/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Concretament, el pati de l’escola Narcís Monturiol es destina a infants i joves de 10 a 14 anys, mentre que el de l’escola Els Grecs s’obre per als d’edats compreses entre els 14 i els 18 anys. L’horari d’obertura és de 16 a 19.30 h, tots els dissabtes fins al 30 de juny, a excepció del dissabte 2 de juny, en què només obrirà el pati d’Els Grecs, i el 16 de juny, que només ho farà el del Narcís Monturiol.

L’activitat té lloc per segon any consecutiu a Roses, després de la bona acollida de la passada edició, en què cada dissabte es comptà amb la participació d’entre 35 i 40 joves. Enguany, s’han ampliat la franja d’edats i els espais que s’ofereixen per millorar la proposta.

L’objectiu de l’activitat és posar a disposició d’infants i joves espais on practicar l’esport (es posen a la seva disposició pilotes) i trobar-se amb els amics, tot potenciant els recintes escolars com espais de trobada i convivència amb una vessant social i educativa. Per participar-hi no cal inscripció prèvia. La gestió dels espais es realitza mitjançant dos monitors de lleure, un a cada pati, que supervisen el bon ús de l’espai i regulen la correcta convivència i participació dels infants i joves.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document