ALTEM presenta el nou vehicle destinat al transport adaptat

Aquest matí la Fundació ALTEM ha presentat a Roses el nou microbus que l’entitat destinarà a partir d’ara a la realització del servei de transport adaptat per a disminuïts psíquics i físics que desenvolupa. L’adquisició d’aquest vehicle ha estat possible gràcies a la subvenció concedida per l’Ajuntament de Roses que, en un període de 5 anys aportarà un total de 90.000 a l’entitat, 18.000 dels quals ja han estat lliurats a la fundació.
Nou microbus

Nou microbus

16/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Ajuntament de Roses va signar el passat desembre un conveni amb les associacions ALTEM i FADIR amb l’objectiu de fomentar el transport adaptat per a disminuïts psíquics i físics del municipi. En base a aquest conveni, el consistori destinarà un total de 90.000 euros per a cadascuna d’aquestes entitats durant el període 2006-2010, import que representa una subvenció de 18.000 euros anuals per associació.

Amb aquest conveni, es garanteix que les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda de Roses puguin accedir als diferents serveis que els corresponen, segons les orientacions dels departaments de Benestar Social i Família i d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, i/o del departament de Benestar Social i Família del propi Ajuntament de Roses.

Aquest matí, els usuaris de Roses han pogut fer ús per primer cop del nou transport adaptat que ALTEM ha posat a la seva disposició, amb servei d’acompanyant i xofer. Fundació Privada ALTEM és una entitat d’àmbit comarcal, sense finalitat de lucre, que des de l’any 1968 es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental de Figueres i comarca. L’objectiu de l’entitat és millorar la qualitat de vida de les persones que atenen i garantir la plena inserció social i laboral.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document