Alumnes dels instituts de Roses i la Jonquera celebren el Dia d'Europa al TMR

Dimecres 9 de maig, el Teatre Municipal de Roses acull la celebració del Dia d'Europa 2012, que enguany compta amb la participació dels instituts Illa de Roses, Cap Norfeu i CE Empordà de Roses, i amb l'institut de La Jonquera. En aquesta ocasió, la jornada centra la seva atenció entorn a l'evelliment actius i la solidaritat intergeneracional.
Dia d'Europa

Dia d'Europa

08/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
La Festa del Dia d'Europa és un dels símbols dels 27 membres de la Unió europea, juntament amb la bandera blava, l'himne de Beethoven i el lema "Units en la diversitat". Coincidint amb el Dia d'Europa, els alumnes dels instituts de Roses i La Jonquera, duen a terme dimecres 9 de maig, jornada acadèmica amb un ampli programa de projectes i activitats multidisciplinars.

L'Any Europeu 2012 està dedicat a l'envelliment actiu i a la solidaritat entre generacions, temes centrals de les activitats que es realitzen al llarg de la jornada que té lloc al TMR, així com dels treballs previs i preparatoris duts a terme durant les passades setmanes pels alumnes dels quatre centres. 

Aquesta celebració compta amb la col·laboració dels Departaments d'Ensenyament i de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, de la Representació de la Comissió europea a Catalunya, del Consell català del Moviment europeu, de l'Ajuntament de Roses, del Consell consultiu de la gent Gran de l'Alt Empordà, entre d'altres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document