Àmplia oferta d’activitats a la Piscina de Roses per al curs 2010-2011

La Piscina Municipal de Roses ha preparat un complet programa d’activitats amb vista al curs 2010-2011, format per cursos d’activitats aquàtiques, d’activitats físiques i per l’anomenat pack fitness. L’inici està previst per al 4 d’octubre, menys el pack fitness, que entre el 20 de setembre i el 2 d’octubre s’oferirà de forma totalment gratuïta. Les inscripcions per als cursos s’inicien el dia 16 per a abonats i participants, i el dia 20 per al públic en general.
Activitats 2010-2011

Activitats 2010-2011

16/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

Els cursos d’activitats aquàtiques s’adrecen a totes les edats, nivells i necessitats. Des dels programes de nadons i d’aigua joc fins als de gent gran, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació (aprendre a nedar, domini del medi aquàtic i natació esportiva). A més, la Piscina continua oferint els programes de salut d’activitat aquàtica prepart i terapèutica.

Per la seva banda, els cursos d’activitats físiques, a través del Centre d’Atenció Primària de Roses, oferirà dos cursos, el d’educació maternal i, com a novetat, el grup PAFES. Es tracta d’un programa que té per objectiu millorar la salut i la qualitat de vida de les persones sedentàries amb factors de risc cardiovascular (hipertensió arterial, diabetis Mellitus 2, obesitat o dislipèmia), a qui el metge els prescrigui l’exercici com eina terapèutica.

Per últim, el pack fitness, proposa 15 tipus d’activitats de condicionament físic i un total de 74 classes a la setmana, en diverses franges horàries i per a tots els gustos. D’aquesta manera, tothom pot trobar l’activitat que millor s’adapti a les seves necessitats, gaudir d’una oferta atractiva i experimentar diferents propostes amb una única quota.

Les inscripcions a les activitats dirigides s’inicien a partir del 16 de setembre de manera preferencial per a abonats i/o participants en un curs durant els tres trimestres 2009-2010 o durant tot l’estiu 2010, mentre que la inscripció general tindrà lloc a partir del proper dilluns 20 de setembre.

Cal remarcar, que les persones inscrites al pack fitness que no s’hagin donat de baixa continuaran a l’activitat sense necessitat de renovació. Per altra banda, les inscripcions al pack fitness resten obertes durant tot l’any i permeten una nova incorporació en qualsevol moment. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document