Aprendre bons hàbits alimentaris per ensenyar a menjar bé als més petits

El Pla Educatiu d’Entorn de Roses ha programat per al proper mes de juny un taller pràctic sobre hàbits alimentaris correctes, adreçat a pares i mares amb fills escolaritzats a Roses. L’objectiu de l’activitat és incentivar que les famílies practiquin a casa uns bons hàbits alimentaris, per tal que els més petits els adquireixin amb facilitat. El taller constarà de 4 sessions que inclouran teoria, pràctica i un tastet, i està dirigit per la nutricionista Elena Piñeiro.
Taller alimentació

Taller alimentació

06/05/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Partint de l’augment substancial de l’obesitat infantil i dels trastorns de conducta alimentària, a més del poc coneixement que mostren els infants sobre uns hàbits alimentaris correctes que els assegurin un creixement i desenvolupament adequats, el consistori rosinc ofereix aquest taller des del context del Pla Educatiu d’Entorn. La idea principal és que els pares i les mares aprenguin, per després poder ensenyar a menjar bé. S’intentaran transmetre, de forma molt pràctica, conceptes bàsics sobre l’alimentació infantil, les diferents etapes fisiològiques de la infantesa i les necessitats nutricionals associades a cada etapa.

Les sessions es realitzaran els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de juny, a les escoles Vicens Vives, Narcís Monturiol, Els Grecs i Montserrat Vayreda, respectivament. Cada sessió inclourà una part teòrica, una de pràctica i un tastet, i tractaran els següents temes:: aprendre i ensenyar a menjar de tot, esmorzar i berenar sa, sopars en família, i l’educació del gust des de petits. 

Totes les sessions disposaran de servei de monitoratge per a infants de 0 a 5 anys, i de l’Espai LUDIJOC, per a infants de 6 a 12 anys, dinamitzat pels alumnes del Cicle Formatiu d’Activitats Fisicoesportives del Medi Natural de l’Institut Illa de Rodes.

Els pares i mares interessats a participar en aquesta activitat poden inscriure’s, de forma totalment gratuïta, els dies 25 i 26 de maig al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Roses (c/ Tarragona, 83 -Casa del Mar). Les places són limitades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document