Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Aprovat el pressupost municipal de Roses per al 2007

Aprovat el pressupost municipal de Roses per al 2007

El ple de Roses celebrat ahir (9 de novembre) va aprovar el pressupost municipal per a l’exercici 2007, que puja 40.150.000 €, un 6,48% més que l’any anterior. El programa d’inversions inclòs en el pressupost és de 12.494.112 €, i les àrees que experimenten un major increment respecte a 2006 són les corresponents a Ensenyament, Benestar Social, Turisme i Joventut.
Façana Ajuntament de Roses

Façana Ajuntament de Roses

10/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

D’entre aquestes inversions, destaquen els importants projectes en matèria d’ensenyament, amb la construcció de la segona Llar d’Infants Municipal i la dotació del mobiliari i professorat corresponent, o la urbanització de l’anomenada UA4, encarregada d’inquibir el nou CEIP i una promoció d’habitatge social (INCASOL).

Altres actuacions significatives són la urbanització del Mas Buscà i dels carrers Marià Benlliure, Lluís Millet i Doctors Ferran Arruga, Barraquer i Fleming -en part ja pressupostats al 2006-, així com la urbanització dels carrers Mimosa, Grecs, i Aristòtil, o el soterrament dels contenidors de recollida de residus del casc antic, que té destinat un pressupost d’1.500.000 euros. També destaquen les inversions destinades al condicionament de Punta Falconera i les inversions en patrimoni cultural de la Ciutadella i del Castell de la Trinitat.

Dels ingressos propis regulats a les ordenances fiscals, l’IBI i l’impost de plusvàlua mantenen el tipus de gravamen respecte a l’any anterior, mentre que la resta d’impostos i taxes s’han revisat per adequar-los a les previsions d’increment de l’IPC, entorn al 3,5%.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Façana Ajuntament de Roses
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet