Arriba el torn del Mas Boscà

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’urbanització i condicionament del Mas Boscà de Roses. El projecte compta amb un pressupost total de 3,5 milions d’euros i suposarà la millora dels vials i serveis públics d’aquest sector residencial de Roses, integrat per més de 530 propietats.
Inici obres carrer Baix Camp

Inici obres carrer Baix Camp

10/01/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de les reurbanitzacions de zones com Santa Margarida, Mas Fumats, la Llosa i les Garrigues, amb una inversió superior als 13 milions d’euros, ha arribat el torn de la urbanització del Mas Boscà. Les obres que s’acaben d’iniciar tindran una durada de 15 mesos, durant els quals es milloraran els carrers, la seguretat vial i els serveis públics d’aquesta urbanització.

Pel que va a la vialitat, la pavimentació dels carrers es resoldrà d’acord a les seves dimensions. Així, els considerats carrers principals (Pallars Sobirà, la Segarra, el Solsonès, Pallars Jussà, el Montsià, el Gironès, la Garrotxa, la Selva i l’Anoia), es pavimentaran a dos nivells, amb una calçada de cinc metres d’amplada i voreres alçades adaptades al codi d’accessibilitat. Pel que fa a la resta de carrers, els secundaris, s’ha optat per una pavimentació a un únic nivell, que permeti una visió més lliure i àmplia d’aquests espais.Un aspecte molt important del projecte el suposarà també la renovació de les xarxes de serveis de la urbanització, amb què es posarà punt i final als problemes existents actualment. Aquesta renovació serà integral pel que fa a les xarxes d’abastament d’aigua i de recollida d’aigües pluvials (amb la substitució de canonades i escomeses), i d’enllumenat públic, que suposarà la incorporació de 260 nous fanals.

Pel que fa a la xarxa de telefonia, està previst soterrar els seus cablejats fins a la línia de façana de cada finca. El projecte també inclou, per últim, la nova senyalització viaria horitzontal i vertical de tota la urbanització.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document