Èxit de participació als actes i fires de la Festa Major de Roses

L’Ajuntament de Roses fa un balanç molt positiu respecte al bon desenvolupament i a l’èxit de participació de públic amb què han comptat les diferents activitats programades amb motiu de la celebració de la Festa Major de Roses 2007, que ha tingut lloc entre el 10 i el 19 d’agost a la vila costanera.
Festa Major 07

Festa Major 07

20/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Totes les activitats organitzades per la Festa Major han comptat amb una gran quantitat de públic assistent, i l’ambient festiu i participatiu ha estat present als carrers i places del municipi al llarg dels deu dies que ha durat la Festa.

Una de les grans sorpreses d’enguany, ha estat el recinte de fires habilitat darrere de la Ciutadella, el qual, superant els pronòstics més optimistes, ha arribat a aplegar una mitjana de 4.000 persones diàries que l’han visitat per gaudir de les atraccions dels firaires, o d’una estona de lleure amb els amics.

Part d’aquest èxit s’ha degut a la instal·lació de barraques amb servei de begudes i menjar que oferien diferents colles de Carnaval, que varen voler així participar en aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament. Els beneficis obtinguts han recaigut tant en els comerços de la vila (adquisició de begudes, carnisseries, etc), com en les pròpies colles que podran emprar els guanys obtingut en el finançament de disfresses i carrosses del proper Carnaval rosinc.

Entre els actes més multitudinaris, han destacat el Concert Jove realitzat el passat dissabte, on els grups Betagarri, Antònia Font i 40 grados van aplegar a la Ciutadella de Roses un total de 1.300 persones. L’obra de teatre Pels pèls també va resultar un èxit de públic total, ja que va reunir 1.200 espectadors. El concert de The Beaties, o les activitats més tradicionals com les travessies de natació i windsurf, els correbous, els partits de futbol, la cercavila de gegants, etc, també van comptar amb una gran participació. Per últim, el Castell de Focs Artificials va agradar molt al públic aplegat a les platges i passeig del municipi, i va ser llargament aplaudit.

Des del consistori rosinc es vol agrair la implicació de tota la ciutadania, i el treball i la il·lusió mostrat per associacions, entitats i veïns de la població que, un cop més, han fet lluir Roses en tota la seva esplendor. Tanmateix, la tasca de policia local, brigada i treballadors municipals, han garantit la celebració dels actes en les millors condicions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document