Èxit de participació en el curs de millora de comerç urbà

El passat dimecres 11 de març es va iniciar el curs de millora de comerç urbà “El meu camí de millora” organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses i l’associació de comerciants ACOR, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona. La convocatòria ha comptat amb una assistència de més de 20 participants, pertanyents a empreses tant de Roses com de la resta de la comarca.
Sessió curs comerç

Sessió curs comerç

16/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

Entre els inscrits hi figuren comerços de gran diversitat, com són botigues de moda, d’esports, centres d’imatge personal, d’alimentació, així com empreses del sector turístic com ara restaurants. El curs està dirigit per Miquel Rodríguez, director de l’empresa INCOTUR Consulting, especialitzada en assessorament d’empreses del sector comercial i turístic.

 

En total, s’impartiran un total de 12 sessions (la propera tindrà lloc el 20 de març), i encara queden places disponibles.

 

D’altra banda, el proper dimarts 17 de març (19 h), tindrà lloc la presentació de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER), impulsada pel consistori rosinc. Durant la sessió es presentaran els diferents serveis que ofereix l’Àrea, així com de les línies de subvenció disponibles, especialment pel que fa als sectors turístic i comercial. L’acte comptarà amb la participació de Jesús Quiroga, responsable del Servei d’Empresa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), així com de l’alcaldessa de Roses i dels responsables de l’Àrea de Promoció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document