Èxit dels Camps Esportius d'Estiu del Milan celebrats a Roses

Entre el 24 de juny i el 21 de juliol, la vila de Roses ha acollit la realització dels campaments esportius de l'AC Milan. Les activitats, obertes a nois i noies de totes les nacionalitats amb edats compreses entre el 7 i els 15 anys, han comptat enguany amb un total de 125 participants.
Campus Milan

Campus Milan

23/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els "Milan Junior Camp" són les estades esportives que l’AC Milan dirigeix als esportistes més joves, oferint-los la possibilitat de viure una experiència futbolística sota la guia dels entrenadors professionals del sector juvenil de l’AC Milan.

En total, s’han realitzat a Roses tres estades d’una setmana de durada cadascuna (del 24 al 30 de juny, del 8 al 14 de juliol, i del 15 al 21 de juliol), durant les quals els joves participants han pogut realitzar activitats diverses, com un curs de futbol, piscina, animació en el temps lliure, entrenaments i competicions.

Aquest ha estat el segon any consecutiu en què el club italià ha escollit la vila de Roses per a la celebració d’aquests campus. Respecte a l’edició celebrada l’estiu del 2006, ha destacat un important increment en la participació, ja que, si durant l’any passat van assistir als campus un total de 40 nens, enguany s’ha triplicat aquest nombre amb 125 participants (majoritàriament catalans, francesos i italians)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document