Batuda contra la venda il·legal a Roses en una acció conjunta entre Policia Local, Mossos i Guàrdia

La nit del passat divendres 2 de juliol va tenir lloc a Roses una operació conjunta entre Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil contra la venda il·legal, que donà com a fruit el decomissament de 250 kg de material. Aquesta quantitat passa a sumar-se als 350 kg requisats pels agents municipals des de principis del mes de juny, gràcies a l’intensificació dels dispositius de detecció i control d’aquest tipus de pràctiques.
Material comissat mes de juny

Material comissat mes de juny

06/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tolerància zero i una acció contundent contra la venda il·legal és una de les prioritats marcades pel regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, amb l’objectiu d’aconseguir una disminució gradual d’aquestes pràctiques fins a la seva total eradicació. Amb aquesta intenció, tal i com el regidor va anunciar ara fa unes setmanes, la Policia Local del municipi ha intensificat des de principis del mes de juny les mesures de detecció i enretirada de material a aquests venedors.

Entre aquests reforços, es troben la creació d’un dispositiu permanent de vigilància que patrulla totes les tardes i nits en el passeig Marítim de la població (punt que reuneix una major presència de venedors), el patrullatge a peu pels carrers comercials del nucli del municipi, o el servei específic destinat als mercats setmanals del diumenge, on també s’han detectat venedors que operen sense les autoritzacions i permissos pertinents.

El resultat fins al moment ha estat l’enretirada d’entre 300 i 400 kg de material, integrat majoritàriament per falsificacions de roba i complements, als quals han passat a sumar-se els 250 kg requisats durant la batuda realitzada el passat divendres a la nit, que comptà amb el desplegament d’un total de 45 agents, entre Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil.

Aquesta operació és la primera de les col·laboracions que tindran lloc al llarg de la temporada, fruit de la darrera reunió de la Junta Local de Seguretat realitzada el passat mes de maig entre responsables dels tres cossos policials, l’alcaldessa Magda Casamitjana i el regidor Àngel Tarrero, on es marcaren les principals problemàtiques i accions reforçar de cares a la temporada d’estiu.

En el moment de les diferents intervencions, els agents procedeixen a l’enretirada del material que es troba a la venda i en l’aixecament de la corresponent acta per activitat il·legal. La majoria dels objectes interceptats fins al moment corresponen a articles de roba i complements, com ara samarretes, polos, bosses de mà, carteres, cinturons, sabates, ulleres i rellotges, la majoria d’ells falsificacions de marques conegudes.

Aquest material restarà dipositat en un magatzem policial fins a la finalització dels procediments administratius preceptius i dels terminis legalment establerts, moment en què es procedirà a la seva destrucció definitiva. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document