Campionat d’Espanya de motos nàutiques a Roses

Els propers dies 7 i 8 de maig tindrà lloc a Roses la primera regata puntuable per al Campionat d’Espanya de motos aquàtiques 2011, en les modalitats de circuit i ral·lis (offshore), proves que també seran puntuables per al Campionat de Catalunya. Les competicions tindran lloc en un circuit abalisat a la platja de Roses, a tocar del port esportiu, i podran ser contemplades de forma totalment gratuïta des de la platja i els molls del mateix port.
06/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El dissabte dia 7 (11 h) es disputarà la regata en la modalitat de circuit, amb diferents categories de motos aquàtiques de conducció dempeus i de conducció assegut. Les motos de conducció dempeus, popularment anomenades "jets" són una autèntica especialitat de la motonàutica catalana, ja que l’any 2010 els pilots catalans van aconseguir la totalitat de títols en disputa.

Parteix com a favorit en aquesta disciplina Ignasi Armillas (Hydrospace), pilot de Besalú que n’és l’actual campió de Catalunya, d’Espanya i d’Europa. El gadità José Manuel Cruzado, amb muntura Bombardier és el màxim favorit en la disciplina de motos de conducció assegut, anomenades "Runabout".

El diumenge 8 tindrà lloc la regata a mar obert, on només participen motos de conducció assegut, en un recorregut per la badia de Roses i les seves immediacions, recorregut que romandrà secret fins a última hora per tal d’evitar que els participants entrenin en busca de punts de referència i així facilitar-ne el recorregut durant la competició.

El pilot càntabre Galo Polo, actual campió d’Espanya amb Kawasaki és el favorit en aquesta competició. La sortida tindrà lloc a la platja situada a ponent de Port Roses a les 10.30 hores.

El campionat compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica, la Federació Espanyola i el club GEN (Grup d’Esports Nàutics) de Roses, i compta amb el patrocini de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus així com de l’Ajuntament de la ciutat, a més de la col·laboració de Port Roses, Styx Motor, Boats Mediterrani i d’altres empreses del sector.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document