Cap de setmana infantil al TMR

Aquest cap de setmana el TMR presenta dues propostes culturals pensades per al públic infantil i juvenil. La primera d'elles tindrà lloc dissabte a la tarda, i consisteix en la representació d'obres preparades pels alumnes de l'aula de teatre del Pla Educatiu d'Entorn. Diumenge, Optimist celebra el seu quinzè aniversari amb l'obra "Tortuga, l'illa del tresot"
Tresot

Tresot

01/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El dissabte 2 d'abril, a les 18 h, els alumnes de l'aula infantil de teatre del Pla Educatiu d'Entorn de Roses oferiran una representació gratuïta de les tres obres que han estat treballant al llarg d'aquesta tardor-hivern: "Fa temps, molt de temps", "Joan Silencis", i "Viu la teva aventura".

Diumenge, Optimist celebra el seu quinzè aniversari i porta al TMR la companyia La Pera Llimonera, amb l'obra "Tortuga, l'Illa d'en Tressot", història que ens mostra la llegenda sobre una illa on hi ha un gran tresor que mai ningú no ha pogut trobar. Expliquen que és plena de terribles monstres i de perillosos encanteris, i tothom sap que molts vaixells hi han anat, però cap d’ells no n’ha tornat. Un vell llop de mar moribund dóna un mapa del tresor, mig esborrat, a en Jeroni Salat, un jove mariner. Enganyat pel pirata Tresot, es veurà obligat a navegar fins a l’illa per cercar el tresor i poder pagar la seva llibertat. ..

La representació tindrà lloc, com sempre, a les 12 h. Preu de l'entrada: 4 euros

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document