Carles Pàramo, nou alcalde de Roses

Carles Pàramo (CIU) ha estat elegit aquest matí nou alcalde de Roses en el transcurs de la sessió plenària de constitució del nou Ajuntament rosinc. El candidat ha assolit la majoria absoluta en la proclamació d’alcalde del municipi, en obtenir un total de 12 vots dels 21 regidors que integren la nova corporació. Els 9 regidors de CIU i el 3 del PP han dipositat la seva confiança en el candidat, mentre que el PSC, amb 7 regidors, han votat per l’alcaldessa sortint, Magda Casamitjana, i Gent del Poble ha optat pel seu cap de llista, Francesc Giner Ballesta.
Proclamació alcalde Carles Pàramo

Proclamació alcalde Carles Pàramo

11/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La sessió extraordinària de constitució del nou ajuntament rosinc ha començat puntualment a les 9 del matí, iniciant-se amb la constitució de la Mesa d’edat formada pels regidors electes de major i menor edat, Agustí Donat (PSC) i Anna Jorquera (CIU), respectivament. A continuació s’ha procedit a l’acreditació dels regidors electes i cadascun d’ells ha realitzat el jurament o promesa exigits legalment, comprometent-se a complir les obligacions del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Roses i d’acatament a la Constitució i a l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

Els regidors i regidores que avui han jurat o promès el seu càrrec i que, per tant, passen a constituir el nou Ajuntament de Roses són els següents:

CARLES PÁRAMO I PONSETI (CIU)
MONTSERRAT MINDAN CORTADA (CIU)
SILVIA RIPOLL CAYUELA (CIU)
MARC DANES ZURDO (CIU)
JOSEP MARIA MAS BLANCH I PONCE (CIU)
SILVIA USEROS I MOYANO (CIU)
JUAN MANUEL FERNANDEZ I MARTINEZ (CIU)
ANNA JORQUERA I NAVARRO (CIU)
AMBROSIO MARTINEZ I OLIVARES (CIU)
MAGDALENA CASAMITJANA AGUILA (PSC-PM)
CARLES FERRER CASADEMONT (PSC-PM)
IMMA CARRION FERRER (PSC-PM)
FRANCISCO MARTINEZ PEREZ (PSC-PM)
AGUSTÍ DONAT ROMAÑACH (PSC-PM)
FRANCISCA GUIJARRO MUÑOZ (PSC-PM)
JUAN JOSE VIÑUELA MORILLO (PSC-PM)
MANEL ESCOBAR YEGUA (PP)
ANGEL TARRERO GONZALEZ (PP)
CARLOS LOPEZ EXPOSITO (PP)
FRANCESC GINER BALLESTA (GdP- AM)
MARIA ÀNGELS ARJONA CRUSELLAS (GdP- AM)

La sessió ha continuat amb el procés d’elecció de l’alcalde, iniciada amb una ronda de parlaments dels portaveus de cada grup municipal, en la qual han definit els seus candidats: Carles Pàramo per CIU, Magda Casamitjana per PSC, i Francesc Giner per GdP, mentre que en el cas del PP s’ha optat per no presentar candidatura. Un cop proclamades les 3 candidatures, s’ha procedit amb la votació d’elecció d’alcalde, realitzada pel procediment de mà alçada, on els 9 regidors de CIU i els 3 del PP han votat pel candidat convergent Carles Pàramo, els 7 regidors socialistes ho han fet per Magda Casamitjana, i els 2 regidors de GdP ho han fet pel seu cap de llista, Francesc Giner.

Carles Pàramo, doncs, ha estat proclamat alcalde de Roses i ha jurat el seu càrrec. El president de la Mesa d’edat, Agustí Donat, ha fet lliurament del bastó d’alcalde a Pàramo, qui ha passat a ocupar la presidència de la sessió. L’acte ha continuat amb un torn d’intervencions dels diferents portaveus dels grups municipals i ha finalitzat amb un discurs de Carles Pàramo i Ponsetí, nou alcalde de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document