Celebració de l’11 de setembre a Roses

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, Roses celebrarà entre els propers 8 i 11 de setembre diferents activitats.
11 setembre

11 setembre

06/09/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La programació s’iniciarà el dissabte 8 de setembre, a les 22 h, amb l’audició de sardanes que la Cobla Foment del Montgrí oferirà a la plaça Catalunya.

L’endemà, diumenge, a les 19 h, el Teatre Municipal de Roses acollirà el Concert dels Grans Clàssics del Jazz en Català, que anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i la Mediterraneum Ensemble.

El dilluns dia 10, a les 22 h, la Platja de la Punta serà escenari d’una actuació d’Havaneres amb el grup Cavall Bernat.

El dia 11, Diada Nacional de Catalunya, la jornada començarà amb la tradicional Pujada patriòtica al Puig de l’Àliga acompanyada pel grup de trabucaires Miquelets de Roses, organitzada per l’Associació Excursionista Els Cabirols.

A les 12 hores, a la platja de la Perola, tindrà lloc la IX Regata de Windsurfing de la Diada organitzada pel Club Windsurfing de Roses. Les inscripcions de participants tindran lloc a les 10 del matí.

A la tarda, a partir de les 18 h, la plaça Frederic Rahola reunirà l’actuació dels grups de música locals, encarregats de conduir l’anomenada Festa de la Diada, durant la qual s’oferirà una botifarrada popular a tots els assistents.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document