Col·labora amb el MULLA’T de forma solidària i innovadora

Aquest any se celebra la XVIII edició del Mulla’t, la campanya de sensibilització social i de natació solidària destinada a les 6.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya. La Piscina Municipal de Roses s’adhereix un any més a aquesta proposta, que enguany ofereix una nova modalitat de col·laboració on line. La jornada tindrà lloc a Roses el proper 8 de juliol.
Imatge Mulla't 2011

Imatge Mulla't 2011

05/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El proper divendres la Piscina Municipal de Roses acollirà novament la campanya de recaptació de fons Mulla’t, organitzada conjuntament per la Piscina i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Durant tot el dia, l’entrada a la piscina serà lliure i només caldrà que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada amb un disseny ben original i exclusiu (samarretes, bosses, tovalloles, gorres…). Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació amb els metres nedats a favor de l’EM.

L’any passat, varen participar en la campanya a la piscina rosinca un total de 150 persones, que varen nedar uns 93.000 metres i es recaptaren 1.403€.

A més d’aquest sistema tradicional, enguany s’incorpora una nova modalitat per fer microdonacions on line, a través de la web http://www.migranodearena.org/piscina-municipal-de-roses1 on, clicant el botó "Fes la teva donació ara" es poden aportar donacions econòmiques de forma directa al llarg de tota aquesta setmana i fins al proper 17 de juliol.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica del sistema nerviós central, de la qual encara a dia d’avui es desconeix la causa. Tota la recaptació de la campanya es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple i d’aquesta manera es col·laborarà a millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen i a donar suport a la recerca.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document