Comença el periode de recaptació voluntària dels tributs municipals, amb bonificació als domiciliats

Ja ha començat el primer periode de recaptació voluntària dels tributs municipals, que va de l’1 d’abril al 13 de juny. Els rebuts que es paguin per domiciliació bancaria tindran una bonificació del 2% del seu import. La domiciliació es pot fer efectiva fins el dia 29 de maig a les oficines municipals o a les entitats col·laboradores amb la recaptació municipal, per fax al número 972 15 37 48, per telèfon al 972 25 24 00 (ext. recaptació) o per correu electrònic a l’adreça recaptacio@roses.cat
Els tributs municipals domiciliats seran bonificats

Els tributs municipals domiciliats seran bonificats

03/04/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
L’Ajuntament de Roses ha augmentat aquest any fins a un 2% la bonificació per domiciliació bancària del pagament dels impostos municipals de venciment periòdic (béns immobles, activitats econòmiques i vehicles de tracció mecànica), amb l’objectiu de potenciar aquest sistema, que permet estalviar temps i desplaçaments als contribuents i evita la possibilitat d’haver d’aplicar recàrrecs en els casos dels pagaments fora de termini. Aquesta bonificació, que fins ara era de l’1%, es liquidarà de forma individualitzada en rebre els resultats dels càrrecs dels rebuts domiciliats i es perdrà en el cas de devolució dels rebuts.
Les avantatges de domiciliar a una entitat financera els impostos municipals són, per una banda, l’estalvi de temps, tenint en compte que evita al ciutadà el desplaçament fins al lloc de pagament, i per l’altra el fet que garanteix el cobrament de cada tribut en el seu corresponent termini de temps. El càrrec es fa efectiu l’últim dia del període i, en cas que sigui considerat indegut, es garanteix la seva devolució amb la màxima agilitat. A més, la domiciliació bancària evita la possibilitat de recàrrecs per pagaments fora de termini, una avantatge important, sobretot pel que fa al pagament dels tributs de venciment periòdic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document