Comissada una tona de material de venda il·legal en una sola nit

El passat dilluns 6 de setembre, va tenir lloc a Roses una operació conjunta entre Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil contra la venda il·legal, que donà com a resultat el comissament de 1000 kg de material i la detenció de tres venedors.
Material requisat 6 setembre

Material requisat 6 setembre

09/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’operació va tenir lloc durant la nit de dilluns a dimarts en el passeig Marítim de la població i comptà amb la participació d’una seixantena d’agents dels quatre cossos policials. Es tracta d’una de les actuacions més contundents dutes a terme a Roses durant aquest estiu, no tan sols per la gran quantitat de productes comissats, com pel fet que tres dels venedors van ser traslladats a la comissaria de Policia Nacional, on se’ls ha iniciat el tràmit d’expulsió del territori per falta de la documentació reglamentària.

Aquesta operació és fruit de la col·laboració establerta per la Junta Local de Seguretat de Roses a principis d’estiu, entre responsables de tots els cossos policials i representants polítics del govern municipal.

En el moment de les diferents intervencions, els agents procedeixen a l’enretirada del material que es troba a la venda i en l’aixecament de la corresponent acta per activitat il·legal. Com en ocasions anteriors, la majoria dels objectes interceptats corresponen a articles de roba i complements, com ara samarretes, polos, bosses de mà, carteres, cinturons, sabates, ulleres i rellotges, la majoria d’ells falsificacions de marques conegudes. Aquest material restarà dipositat en un magatzem policial fins a la finalització dels procediments administratius preceptius i dels terminis legalment establerts, moment en què es procedirà a la seva destrucció definitiva.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document