Contesta

05/02/2009 00:00 -    

L’article publicat al diari de Girona el passat 3 de febrer per un regidor de l’Ajuntament de Roses, Carles Pàramo, ens ha confirmat una vegada més la classe de polític que és aquest senyor i ens ha decebut també una vegada més.

Els llargs anys que aquest senyor va ostentar el poder el van permetre dissimular el que ara posa en evidència dia rera dia: un polític oportunista, amb tendències a la demagògia i sense cap mena de consideració a la gent que, lliurament, pensa diferent d’ell.

Darrerament davant la seva incapacitat per fer una oposició constructiva en el si del consistori, ignorant que la crisi és present a Roses i fent mal de veritat, es dedica a dir mitges veritats i a fustigar sense el més mínim rigor l’equip de govern i sempre ho fa amb el tema que més "l’apassiona": les pedres, la construcció, és a dir: l’urbanisme. A vegades penso que és un arquitecte o com a mínim un promotor frustrat ja que sempre dóna voltes al mateix centre d’interès.

En l’article a que faig referència a l’inici el senyor Pàramo diu bàsicament dues coses: el govern Casamitjana no té ni ideees ni projectes.

Qualsevol ciutadà o ciutadana de Roses que hagi seguit mínimament la nostra activitat des que governem, i que sent i viu Roses, sap que hem acabat projectes, pocs, de l’anterior govern no podia ser d’altra manera, els projectes són de Roses i per a Roses no seus o meus!

I hem tirat endavant iniciatives que des d’una prespectiva global del que ha de ser Roses en el Futur deixen meridiànament clar que la nostra acció de govern va fonamentalment en direccions i objectius molt clars:

 1. a. Ordenar urbanísticament el municipi: fer una ciutat compacte i interrelacionada, equilibrada.

 1. b. Projectar estructures que posssibilitin donar serveis de qualitat als rosincs i rosinques els propers anys. Les infrastructures necessàries tant socisanitàries, com juvenils, , esportives,escolars, culturals, administratives, de seguretat ciutadana.

 1. c. Posar Roses al dia amb el que representa noves tecnolgies i innovació.

 1. d. Crear un ens público-privat que liderarà el futur turístic i econòmic de Roses.

 1. e. Garantir un alt nivell de seguretat i convivència al municipi.

El portaveu de CIU fa servir una estratègia que és força coneguda i pel nostre entendre poc encertada. Podriem exempleritzar-la en tòpics que s’han construït a partir de la seva utilització i que ha donat lloc a frases com: " és fàcil buidar una galleda d’aigua però qui és capaç de recollir-la" o " digues mil vegades una cosa que no és certa i la gent cacabarà creient que ho és".

Òbviament que aquesta no és, al nostre entendre, una manera correcta de defensar el poble i la seva gent des de l’oposició però és la seva responsabilitat, de CIU, si s’avenen o no de fer política d’aquesta manera.

El regidor hauria de tenir més memòria i recordar quina oposició tenia; les aportacions que fèiem tant en el sí de l’ajuntament com els articles que publicava. Ah!, per cert mai li vàrem dir que ell no treballava, tot i que sap molt bé que jo dedico a l’ajuntament i als Rosincs com a mínim el doble del temps que ho feia ell. Però és el que jo vull fer.

La feina feta fins ara tindrà continuïtat i procurarem que doni resposta als objectius que ens hem proposat. Tots sabem que estem en un any i en una situació complicada. En aquestes situacions hem de ser capaços, tots, de prioritzar de destriar el gra de la palla i de posar tota la nostra atenció i la nostra energia en allò que és més urgent: l’atenció a la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

I per cert, tothom a vist que en el tema del Plan Zapatero el senyor Pàramo no ha entès res de res.

Magda Casamitjana i Aguilà
Alcaldessa de Roses

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg

Accions del document