Conveni per promoure el Teatre, el Castell de la Trinitat i la Ciutadella com a espais de congressos

L’Ajuntament de Roses i Girona Convention Bureau han signat un conveni de col·laboració, gràcies al qual el Teatre Municipal, la Ciutadella i el Castell de la Trinitat passaran a formar part de l’oferta cultural i d’indrets de les comarques gironines susceptibles d’acollir congressos, convencions o viatges d’incentiu.
08/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Gràcies a aquesta col·laboració conjunta, el Girona Convention Bureau inclourà l’oferta rosinca en les publicacions que edita i mitjançant la seva web. També, en el decurs de les fires i workshops en què participi, posarà aquests espais a l’abast de les agències de turisme especialitzades en el mercat dels esdeveniments, per tal que les tinguin en compte a l’hora d’organitzar visites o de buscar un espai adequat a les necessitats dels seus clients.

Aquesta nova iniciativa conjunta servirà també per donar a conèixer els indrets històrics de Roses a públics de professionals i empreses, donant-li projecció social dins i fora del nostre país.

En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament de Roses també col·laborarà facilitant i difonent els serveis específics del Girona Convention Bureau als sol·licitants d’informació sobre l’oferta de turisme de negocis que s’adrecin a l’ajuntament, i col·laborant en les missions turístiques inverses (fam trips) que organitzi el GCB.Els espais Castell de la Trinitat i la Ciutadella estaran catalogats com a espais singulars dins de l’oferta existent a casa nostra.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document