Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Curs d’atenció al client per millorar la competitivitat de les empreses del sector turístic de Roses

Curs d’atenció al client per millorar la competitivitat de les empreses del sector turístic de Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) organitza per a aquest mes de juny un Curs d’Atenció al Client, destinat a personal fix i de temporada que treballa en el sector turístic de Roses. La proposta, totalment gratuïta, permetrà als participants millorar l’atenció als clients dels seus establiments, detectar tipologies de client i les seves necessitats, quines són les claus d’una bona comunicació, la recollida de suggeriment i queixes o l’atenció telefònica, entre d’altres. L’objectiu és que els coneixements adquirits es puguin aplicar a les empreses durant la propera temporada d’estiu.
cursatcl1

cursatcl1

31/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs consisteix en una formació gratuïta de 20 h de duració, que tampoc suposa cap cost per a l'empresa, i amb la qual es pretén millorar la seva competitivat i la de Roses com a destinació turística, a partir de la transmissió de coneixements i habilitats adequades per acollir, rebre i acomiadar al client, alhora que fer palès quin és el cost i les repercussions d’una incorrecta atenció al client.

Les sessions s’impartiran els dies 11, 13, 14, 18, 19, 20 i 21 de juny, a la sala de formació del PER, en horari de 16 a 19 h. El curs és totalment gratuïta i es destina a persones en actiu i treballadors autònoms. Les places són limitades. Curs organitzat per IDFO (Institut per al desenvolupament de la formació i l'ocupació), amb el suport del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Una altra proposta per a aquest mes és el curs d’higiene alimentària (manipulador d’aliments), que tindrà lloc al PER de Roses els dies 5 i 12 de juny, de 14 a 17 h. En aquest cas la formació està destinada a persones que estan treballant o que vulguin treballar en el sector de la restauració o establiments de comerç relacionats amb productes alimentaris.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Documents

Fitxer chemical/x-pdb Temari curs atenció al client

Imatge

cursatcl1
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet