Darrers treballs de l’ampliació del parvulari del CEIP Vicens Vives

L’escola Jaume Vicens Vives de Roses iniciarà el proper mes de setembre el nou curs escolar, amb les noves aules i espais destinats als alumnes més petits del centre. Les obres, que aquests dies ultimen els darrers treballs de condicionament de patis, han suposat l’ampliació i reforma de les sis aules destinades al cicle infantil (P3, P4 i P5), i la incorporació de nous espais per a activitats complementàries.
Façana exterior

Façana exterior

11/06/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la realització d’aquest projecte, les aules han augmentat substancialment la seva superfície, que a partir d’ara disposaran de 65 m2 per classe. A més, totes elles s’han dotat de sortides directes als patis exteriors, han millorat la il·luminació i la ventilació naturals, i han incorporat lavabos annexes per a l’alumnat.El projecte ha incorporat també una aula destinada a les activitats de logopèdia, una sala de professorat, dues aules de suport i un espai polivalent independitzable de 70 m2. Pensant en l’adaptació i funcionalitat de l’edifici, aquesta sala polivalent està dotada de grans obertures plegables que, en cas de necessitat, permetran la seva ampliació amb el vestíbul i passadissos adjacents per a la realització d’activitats.

Per últim, s’han condicionat el porxo i accés exteriors, s’han instal·lat plaques solars en el taulat per al consum energètic de l’edifici, i actualment es treballa en les obres de les àrees de lleure, on s’estan instal·lant jocs infantils, arbrat i s’incorporarà una caseta que allotjarà els lavabos exteriors i magatzem.

En total, l’edifici de cicle infantil del Vicens Vives ha incrementat la seva superfície útil en més de 250 m2. El projecte ha comptat amb un pressupost total de 522.000 euros, que han estat subvencionats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document