Davant la forta demanda, l'Ajuntament organitza una nova edició del curs de manipulador d'aliments

Després de l'èxit de participació assolit pel curs d'higiene alimentària (manipulador d'aliments) celebrat el passat mes de març, el qual completà totes les places disponibles i deixà participants en llista d'espera, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses organitza una segona edició per atendre la forta demanda. El nou curs tindrà lloc els propers 13 i 20 de maig. Les inscripcions per participar-hi ja són obertes.
Curs manipuladors

Curs manipuladors

18/04/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova edició del curs d'higiene alimentària es desenvoluparà en dues sessions que tindran lloc els propers 13 i 20 de maig, en horari de 19 a 22 h. . Les inscripcions per participar-hi ja es poden realitzar al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament de Roses, ubicat a les oficines de la plaça Catalunya, o bé via web a la adreça eajuntament.roses.cat:8018

Una altra formació que està en marxa actualment són els cursos de francès inicicial i nivell A2 plus, amb més de 80 persones inscrites. L'organització d'aquests cursos per part de l'Àrea de Promoció, respon a una necessitat sovint expressada per l'empresariat rosinc a l'hora de contractar personal.

Per a més informació sobre aquestes activitats, podeu contactar amb l'Àrea de Promoció Econòmica, al telèfon 972 15 25 21.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document