Dekrèpits, La Carrau i Gertrudis, protagonistes del primer Concert Jove d’estiu a Roses

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ha programat per a aquest estiu dos concerts joves a la Ciutadella de Roses. El primer d’ells tindrà lloc el dissabte 28 de juliol, i aplegarà l’actuació de les formacions La Carrau, Gertrudis i Dekrèpits. El 18 d’agost, Betagarri, Antònia Font i 40 grados seran els protagonistes del segon Concert Jove.
La Carrau

La Carrau

26/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Carrau: folk evolució

La Carrau ha estat reconeguda com una de les formacions que han revolucionat el folk català. Els seus integrants es reuneixen l’any 1997 per crear el grup, que de seguida ofereix una sonoritat única, amb grans cançons que uneixen essències populars catalanes amb altres aires de músiques del món.

El seu directe és energètic i trepidant. Tot el potencial de la banda es manifesta a l’escenari, transformant-lo en una festa. Peces d’arrel arranjades, peces de creació pròpia i fusions de ritmes i melodies mediterranis i anglosaxons, que irradien frescor i alegria, configuren un directe explosiu i impactant.

La revolució de la rumba catalana

Amb més de 400 concerts per Espanya, Holanda, Bèlgica i França, la rumba de Gertrudis arribarà a Roses la nit del 28 de juliol. La Ciutadella acollirà l’actuació del grup que ha revolucionat la rumba catalana, fusionant-la amb altres ritmes com el reggae, el llatí o la cumbia.

Amb el seu primer disc, editat l’any 2003, el públic català els va escollir com a grup revelació de l’any. A Roses, presentaran el seu tercer treball Política de Verbena, disc que compta amb les col·laboracions de Pau Donés (Jarabe de Palo), els mítics Manolos i Sabor de Gràcia.

La nit jove del 28 de juliol es completarà amb l’actuació de la formació Dekrèpits, grup altempordanés d’ska-rock amb tendències folk.

Concerts joves estiu 2007 28 de juliol: La Carrau, Gertrudis i Dekrèpits

18 d’agost: Betagarri, Antònia Font i 40 grados

Lloc: Ciutadella de Roses

Hora: 22.30 h

Preu entrades: 3 € (inclou got de plàstic reciclable)

Venda anticipada: al CAR JOVE (de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h) i a les taquilles de la Ciutadella de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document