Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Desviament trànsit Av. Rhode. Divendres, 23 novembre de 2007

Desviament trànsit Av. Rhode. Divendres, 23 novembre de 2007

Amb motiu de les tasques d’asfaltatge que tindran lloc en la confluència entre l’Av. de Rhode i la Riera Ginjolers, el proper divendres 23 de novembre, entre les 7 i les 13 h, el trànsit d’accés a la població en direcció al Port Esportiu es desviarà per la carretera de Vilajuïga - Ronda de Circumval·lació i Gv. Pau Casals.
Obres Av. de Rhode

Obres Av. de Rhode

19/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’asfaltatge d’aquest vial finalitzaran les tasques d’urbanització del sector que connecta el primer tram de la Riera Ginjolers amb l’Av. de Rhode, i que s’han realitzat en dues fases diferenciades. En un primer moment, es procedí a l’adequació de la desembocadura de la Riera com un gran mirador obert al mar, amb una nova pavimentació i la dotació de l’arbrat, enllumenat i mobiliari urbà necessaris.

En la segona fase realitzada durant les darreres setmanes, s’ha procedit a l’ampliació de la vorera destinada a vianants situada en el cantó muntanya de l’Avinguda, fet que ha provocat un lleu desplaçament de la calçada que, tot i així, mantindrà els dos carrils de circulació existents actualment.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Obres Av. de Rhode
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet