Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Dia de les Esquadres

Dia de les Esquadres

Discurs de l'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, amb motiu de l'acte de celebració del Dia de les Esquadres al Teatre municipal de Roses.
16/04/2008 00:00 -    

Salutació:

És un plaer i un orgull per a mi com alcaldessa de Roses participar en la vostra festa. Tant jo com l’equip de govern i el Consistori som conscients de la importància de la vostra feina. Sense vosaltres no seria possible complir el deure Constitucional de garantir la seguretat als nostres conciutadans i conciutadanes.

Sabem que desenvolupeu una feina que, a més de ser bàsica en un Estat de Dret, és molt complexa; això dóna, si cap, més valor al què esteu fent.

La nostra societat és molt complexa i diversa; també cada dia és més exigent i això en principi no ha de ser un problema però sí que és per a tots els qui hi estem ,d’una manera o altra implicats en l’obligació de les respostes, un repte.

Estem avançant correctament en el camp de la col.laboració entre els diferents cossos i forces de seguretat i això només pot ser beneficiós per a la ciutadania i tranquil.litzador per a tots nosaltres.

Sovint els servidors públics hem de patir un cert grau d’incomprensió en el desenvolupament de la nostra feina; la crítica fàcil, l’anècdota i fins i tot alguna mena de legenda urbana promogudes des d’una certa frivolitat poden amagar un treball molt ben fet i d’un gran calat social; que no us afecti perquè no és el sentir generalitzat de la ciutadania però, tots plegat, hem de ser prou valents per defensar la feina ben feta i també per reflexionar com aquesta feina es pot anar millorant.

Avui celebreu el vostre patró: l’Arcàngel Sant Gabriel. Que us protegeixi a vosaltres i als vostres familiars: segurament que els vostres pares, les vostres esposes o companyes, els vostres fills i els vostres amics més directes també s’emporten el plus de sacrifici que l’exercici del vostre treball comporta. A tots ells i elles també el nostre reconeixement més afectuós.

I no gaire res més. Avui és el vostre dia i us animo a celebrar-lo i a fruir-lo al màxim. Us ho mereixeu.

 

Moltes gràcies per la vostra atenció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet