Dilluns 26 de novembre s’inicien les inscripcions del Casal de Nadal de Roses

Entre el 26 de novembre i el 10 de desembre, s’obre el període per realitzar les inscripcions del Casal Infantil de Nadal que tindrà lloc a Roses durant les properes vacances de Nadal, adreçat a infants entre 3 i 12. Les inscripcions es poden realitzar per internet, a través de l’adreça web http://eajuntament.roses.cat:8018, o bé presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.
Casal de Nadal 2012

Casal de Nadal 2012

21/11/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Casal de Nadal que anualment organitza l’Ajuntament de Roses tindrà lloc aquest any durant els dies 24, 27, 28, i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. El lloc de realització serà el Pavelló Poliesportiu Municipal, on els participants podran gaudir també dels inflables i atraccions instal·lats amb motiu del Saló Infantil de Nadal organitzat per l’Ajuntament. L’horari del casal serà de 9 a 13 h, tot i que també s’ofereix servei de menjador fins a les 15 h.

La quota per participar en el casal és de 50 €, mentre que el preu de menjador és de 6 € per dia. En el moment de la inscripció, cal presentar full d’inscripció omplerts i signat per pare, mare o tutor i una fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a que s’ha d’inscriure. S’apliquen bonificacions per a casos concrets (consultar díptic adjunt).

Per la seva banda, el Saló Infantil instal·lat al Pavelló Municipal obrirà les seves portes al públic general a les tardes, en horari de 16 a 19 h. El preu de l’entrada serà de 3,50 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document