Duquende clou demà el Sons del Món i diumenge el passeig de Roses acollirà la gran festa de fi del festival amb quatre hores de circ, teatre, dansa, percussió i foc

Demà divendres, 30 de juliol (22 h, 18 euros), la Ciutadella de Roses rebrà l’actuació del duet format pel cantaor sabadellenc Duquende i el guitarrista Juan Gómez “Chicuelo”, protagonistes del darrer concert de la present edició del festival Sons del Món. La cloenda del festival, tindrà lloc el proper diumenge al passeig Marítim de Roses, amb un espectacle de quatre hores que inclourà circ, teatre, foc, dansa i percussió.
Fi de festa

Fi de festa

29/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La carrera de Duquende arreu del món ha anat lligada a la de grans guitarristes del flamenc actual com Juan Habichuela, Tomatito, Juan Manuel Cañizares, Vicente Amigo o Paco de Lucía que ha dit d'ell que "té la màgia del cante, inspiració i tècnica; és un monstre". Aquesta temporada participa en l'espectacle d'homenatge a Camarón de la Isla "La leyenda del tiempo" i en la gira mundial de Paco de Lucía. A Roses es presentarà en format de duet, l'acompanyarà el prestigiós guitarrista Juan Gómez "Chicuelo". Nit de soleàs, buleries, fandangos i el que calgui.

Amb aquest concert finalitzarà l’edició d’enguany del Festival Sons del Món, iniciat el passat 3 de juliol, i que ha tingut com a escenaris el Conjunt Monàstic de Vilabertran i l’Espai Cultural La Ciutadella de Roses, per on han passat artistes de la qualitat de Els Amics de les Arts, Delafé y las Flores Azules, Albert Pla,... La cloenda oficial, però, s’escenificarà el proper diumenge, a partir de les 20 h, al passeig Marítim de Roses, convertit en un colossal escenari a l’aire lliure que acollirà aquest Final de Festa.

Seran quatre hores de circ, teatre, foc, dansa i percussió, amb espectacles de carrer que estaran distribuïts a diversos punts del passeig marítim, amb companyies catalanes i d'altres procedents de l'Àfrica o d'Amèrica: La Banda del Surdo (percussió), African Circus (circ de Ghana), Bollywood Sitare (espectacle músico teatral), i la Companyia Drakonia "El foc de Queatzacoatl", un espectacle visual on el foc és el protagonista (lluites d’espases amb foc, tirafocs, monstres de foc, impactants coreografies amb malabars de foc, pirotècnia, focs amb colors i molt més). Un espectacle idoni per gaudir d'un fi de festa espectacular.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document