El 15è Festival de Blues aplegarà a Roses 22 concerts, jam sessions, tallers, sessions de dj’s i una exposició

En la seva 15a edició, el Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses acollirà del 15 al 21 de Juliol, nombroses formacions tant nacionals com internacionals en diferents espais de la vila. Magic Slim i el seu blues elèctric serà el principal protagonista d’aquesta edició. A més, la recuperació de les sessions intimistes del “club”, els tallers de gospel i d’harmònica, i una exposició sobre la història del jazz a Girona, completaran la programació.
Cartell festival

Cartell festival

28/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Figura emblemàtica del Blues elèctric de Chicago, el guitarrista Magic Slim oferirà a la Ciutadella un dels concerts més destacats de la setmana, acompanyat del seu habitual grup The Teardrops i dos convidats especials, Billy Branch i Big Time Sarah. El públic podrà gaudir també de la presència d'altres grans artistes com Sharrie Williams and The Wiseguys, The Bel Airs, els duets Cumellas & Talavera, i Vinyals & Gianotti, i dels divertits Txus Blues & José Bluefingers.

La guitarrista i cantant Big Mama, actuarà al festival com artista BluesCat 2007. El públic podrà escoltar el seu blues "mediterrani" cantat en català, amb el qual s’ha apropiat amb facilitat de la música afro americana.


Presentació 15è Festival de Blues a Roses


El Blues a Roses recupera enguany un nou espai, el "club", que acollirà concerts intimistes, sessions de dj’s i jam sessions, un cop finalitzin els concerts de cadascuna de les jornades. El club s’habilitarà a la sala gran del Teatre Municipal, on es retiraran les grades retràctils i s’instal·laran taules i cadires.

Per la seva banda, s’oferirà un taller de gospel impartit per Karen Gibson, mentre que el taller internacional d’harmònica arribarà a la seva tercera edició, en aquesta ocasió de la mà de Greg Szlapzynski i Joan Pau Cumellas.

Com a activitat complementària, el vestíbul del Teatre Municipal acollirà una exposició sobre la història del jazz a les comarques gironines. Com en edicions anteriors, els concerts de la Ciutadella comptaran amb la possibilitat de degustar els sopars mediterranis.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document