El 8 i 15 de desembre, Ludijoc a Roses

Els dissabtes 8 i 15 de desembre, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del Ludijoc, activitat adreçada als alumnes de 3r i 4rt de les escoles de Roses, que té per objectiu donar a conèixer esports tradicionals i jocs alternatius i d’altres països del món. Les dues jornades tindran lloc a l’institut Illa de Rodes.
Ludijoc

Ludijoc

28/11/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les activitats del Ludijoc estan adreçades a nens i nenes de 3r i 4rt curs de primària de totes les escoles de Roses. Enguany, les activitats aniran a càrrec de l’Associació Esportiva i Escolar d’Alumnes de l’institut Illa de Rodes. El primer dissabte, 8 de desembre, l’activitat es dirigeix als alumnes de 3r i 4t de les escoles Narcís Monturiol i Els Grecs i al 3r curs del Centre Escolar Empordà. Per la seva part, la sessió del dia 15 està adreçada al Montserrat Vayreda, Jaume Vicens Vives i 4rt curs del Centre Escolar Empordà.

Al llarg d’aquestes jornades es donaran a conèixer esports tradicionals i alternatius, sortint de l’oferta més convencional. Entre les activitats que es realitzaran, es troben jocs malabars, jocs amb material alternatiu i jocs i esports tradicionals de Paraguai, Austràlia i Perú. L’objectiu és contribuir a la formació de valors, fomentar la convivència i potenciar la integració i la cohesió social.

El Ludijoc es venia realitzant en el darrers anys dins del programa del Pla Educatiu d’Entorn. El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, d’acord amb l’èxit de participació i els valors que projecta l’activitat, ha apostat per mantenir-la dins el seu programa d’actuacions.

La participació és totalment gratuïta i només cal que el pare/mare o tutor de l’alumne que vulgui participar s’inscrigui al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament (Casa del Mar). Les inscripcions per participar en la primera jornada (8 de desembre) es poden realitzar dijous 29 i divendres 30 de novembre, en horari de 10 a 14 h, mentre que les del segon dia (15 de desembre), es podran fer el 4 i 5 de desembre, en el  mateix horari.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document