El Blues a Roses escalfa motors

El proper diumenge 15 de juliol, el Teatre Municipal de Roses oferirà el concert inaugural del 15è Festival de Blues, Jazz i Gospel que tindrà lloc a Roses fins al 21 de juliol. Cris Juanico & OJO Taller de Músics seran els encarregats d’obrir el Festival a les 19.30 h, als quals seguirà l’actuació del grup francès Bayou Brothers, a les 21.30 h.
Cris Juanico

Cris Juanico

13/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Cris Juanico i la Original Jazz Orquesta del Taller de Músics de Barcelona inauguraran aquesta setmana de festival presentant "Vola’m a sa lluna", un àlbum d'estàndards mítics del jazz adaptats al català. El músic i cantant originari de Menorca i la OJO Taller de Músics de Barcelona, formada per alumnes de la prestigiosa escola de música barcelonina, tocaran els temes versionats al català amb una cuidada adaptació de les lletres i arranjaments nous, com per exemple "Vola’m a sa lluna", una brillant adaptació del famós "Fly me to the moon" de Frank Sinatra.

Estrenat el 2006, el disc, molt aplaudit pel públic, va rebre el premi de la revista Jaç a la Millor Nova Proposta de Jazz 2006. Present a la música catalana des de fa quasi bé vint anys amb el grup de rock "Ja T’ho Diré", el menorquí, en solitari des de 2004, demostra amb aquesta nova entrega discogràfica que forma part dels millors intèrprets actuals dels Països Catalans.

Per la seva banda, la formació Bayou Brothers porta la seva inspiració cap a la música afro-americana del sud profund, barrejant gospel tradicional, blues i ritmes Cajun, apropiant-se de tota la seva càrrega emocional. El trio aborda el groove i el swing, així com diferents variants rítmiques i melòdiques, per un repertori amb una gran energia comunicativa.

El 15è Blues a Roses continuarà la seva trajectòria dilluns, amb l’actuació de Txus Blues & Jose Bluefingers (blues català) al Barbarossa. Dimarts, The Bel Airs actuarà a la plaça de les Botxes i Dj Blues Connection obrirà les sessions íntimes que "El Club" habilitat al Teatre Municipal de Roses oferirà fins a la finalització del Festival, el dissabte 21 de juliol.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document