El Bolero de Ravel inaugura la temporada 2012 del cicle Moments Musicals

El proper diumenge 18 de març s’inicia una nova temporada de “Moments Musicals” al Teatre Municipal de Roses, cicle ja plenament consolidat al municipi, que des de fa uns anys apropa una programació de música clàssica de qualitat a la població. El tret de sortida del total dels cinc concerts programats per a aquesta edició, el donarà l’audició d’El Bolero de Ravel (diumenge a les 19 h), a càrrec del pianista Martin Münch.
16/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Martin Münch va néixer a Frankfurt el 1961. Estudià música i filosofia a Magúncia i més tard composició amb el professor Wolfgang Rihm, al Conservatori Superior de Karlsruhe. Com a solista ha fet concerts a 26 països. El seu repertori actual inclou la Suite Ibèria, d’Albéniz, que va interpretar a París, Wiesbaden, Bamberg, Zuric, Stuttgart i Nuremberg, i les deu sonates de Scriabin. La seva obra musical inclou 46 composicions que van des de la música de piano i de cambra fins a obres per orquestra. Va guanyar el primer premi del concurs Pyromusikale de Berlín el 2009 amb la seva Obertura dels focs artificials.

El cicle, organitzat per l’Ajuntament de Roses i sota la direcció artística d’Opus Artis, està pensat per ocupar el període que va de març a juny, amb la voluntat d’enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al municipi fora de l’època estival, dirigint-se especialment als habitants del municipi i comarca.

Les cinc actuacions programades són d’alt nivell artístic i recorren estils molt diversos, des del món de la clàssica fins als tangos. Els concerts tenen lloc a les 19h al Teatre Municipal de Roses, equipament que gaudeix d’unes òptimes condicions tècniques i que gràcies a la seva conxa acústica d’última generació garanteix la qualitat sonora de l’espai.

Les entrades, que no són numerades, tenen un preu de 10 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document