El calendari de Roses 2012, ja està disponible

A partir d'aquest divendres 9 desembre, ja està a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que el consistori rosinc edita anualment. Els punts de distribució on es podran dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar serà la Biblioteca Jaume Vicens i Vives, l’oficina de Turisme i el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament.
Calendari 2012

Calendari 2012

09/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’edició 2012 del calendari Roses està dedicat en aquesta ocasió a l’espai marítim corresponent als espigons de la Riera Ginjolers, d’on destaca com a protagonista absolut el petit far allà instal·lat. El calendari ofereix per a cada mes de l’any diferents imatges, tot i que l’indret que es recull és sempre el mateix.

 

La fotògrafa sobre qui ha recaigut l’encàrrec per dur a terme aquest treball ha estat la rosinca roxitao qui, a través de 12 imatges, ens mostra l’ampli ventall de colors i atmosferes amb què se’ns pot presentar un mateix escenari. Amb uns elements inalterables com són l’espigó de roques i una petit far de senyalització, la fotògrafa ha capturat imatges d’allò més diferents, en funció de l’hora del dia, mes de l’any, condicions del mar,... del moment en què premia el disparador de la seva càmera.

 

Un interessant recull fotogràfic que ara està a disposició dels veïns i veïnes de Roses i que es distribuirà a partir d'avui i fins a la fi d’existències.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document