El Camp d’Esports reestructurarà i ampliarà els vestidors per donar cabuda a les necessitats actuals de clubs i usuaris

L’Ajuntament ha aprovat la segona fase de reestructuració dels vestidors del Camp d’Esports Municipal, que suposarà l’ampliació de l’edifici i el condicionament de quatre vestidors nous. El projecte, que compta amb un pressupost de 232.000 €, donarà resposta a les necessitats actuals dels nombrosos equips esportius que fan ús d’aquesta instal·lació.
estadi

estadi

10/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb les obres que s’iniciaran properament es vol completar la reestructuració feta durant la primera fase, que ja suposà l’ampliació dels vestidors existents, la incorporació d’un de nou i el condicionament de la zona d’infermeria. La fase actual, per la seva banda, ampliarà les instal·lacions amb quatre nous vestidors que seran destinats a grups petits, uns serveis i magatzems. En total es reformaran 230 m2 i s’ampliarà l’edifici amb 40 m2 més.

Aquestes actuacions tenen per objectiu la modernització integral de l’edifici de vestidors del camp d’esports, construït a l’inici de la dècada dels 80 i que es trobava desfasat per a les actuals necessitats, amb mancances d’espai i d’il·luminació. El projecte es preveu completar més endavant, amb l’execució d’una tercera fase de treballs que incorporarà una àrea d’administració i un bar complementari.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document