El Campionat d’Espanya de vòlei platja visitarà Roses del 10 al 12 d’agost

La XVII edició del Campionat d’Espanya de vòlei platja arribarà a la platja de la Punta de Roses el proper 10 d’agost. Les competicions tindran lloc divendres a la tarda, tot el dissabte i diumenge al matí. Per tercer any consecutiu, el campionat arriba a Roses acompanyat d’un gran espai d’animació amb jocs, infables, espectacles i molta diversió.
Edició 2006 Campionat

Edició 2006 Campionat

03/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El campionat, on es donen cita les millors parelles de l’especialitat, es va iniciar el 19 de juliol passat a Cullera (València), i visitarà les ciutats de Màlaga, Roses i Laredo, on del 31 d’agost al 2 de setembre tindrà lloc la final del campionat.

A més de la pròpia competició esportiva, les seus del campionat rebran la visita del macro-espai M-Attack de Movistar, on jugadors i visitants podran gaudir de nombroses activitats. Aquest village itinerant estarà dividit en cinc zones de lliure accés - "Chillout", "Clínic", "Nokia", "Promo-Shop" i "Game Zone"- on es podrà accedir des de les 10 fins a les 19 h amb diferents alternatives de lleure.El públic podrà descarregar-se música o fotografies a la zona Nokia, gaudir de música ambient i refrescar-se sota una cortina d’aigua vaporitzada a la zona Chillout, o rebre de monitors i esportistes d’élit lliçons sobre esports aquàtics a l’àrea Clínic. A la zona Game estaran els millors jocs del mercat i per últim, a la zona Promo Shop se sortejaran multitud de regals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document