El CAR Jove de Roses es reactiva i ofereix 11 cursos durant aquest semestre

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses recupera l’espai del CAR Jove, amb el qual vol tornar a posar a l’abast dels joves del municipi un espai i una programació especialment adreçats a les seves necessitats. Els primers passos han estat la reobertura de les instal·lacions als joves i la recuperació de la figura de l’informador juvenil, amb els quals s’han començat a dur a terme les primeres activitats. Un programa formatiu amb una desena cursos, és la primera proposta d’aquest 2012.
Cursos CAR 2012

Cursos CAR 2012

26/01/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després d’estudiar les necessitats del públic juvenil del municipi i amb l’aprovació dels pressupostos de 2012, l’Àrea de Joventut, sota la responsabilitat de la regidora Anna Jorquera, aposta per l’ampliació de l’oferta de cursos i tallers a realitzar al CAR Jove (Gran Via Pau Casals, 29-45) durant el primer semestre de l’any. L’objectiu, és el d’oferir als joves de Roses una programació estable de caire lúdic, però amb el màxim rigor didàctic i educatiu.

La nova programació formativa manté els cursos que han gaudit d’un major èxit de participació en edicions anteriors, com són els de guitarra (espanyola, elèctrica i acústica), el taller d’skate, o el curs de discjòquei. A més, afegeix novetats tan atractives com el taller de scrapbooking (creació i personalització d’àlbums de fotos), un d’iniciació al cant modern, un taller de jocs de rol, els cursos de creació de webs i blocs, o l’anomenat taller de nassos, consistent en un taller de tast de vins i cerveses d’arreu del món.

L’edat mínima per inscriure’s és a partir dels 12 anys, a excepció del taller de tast, que és de 18 anys. Les inscripcions es poden realitzar directament al CAR en l’horari d’obertura de les instal·lacions (de dilluns a divendres de 16 a 20 h). Pel que fa als preus, aquests oscil·len entre els 30 € (blocs, tast) els 45 € (guitarra, skate, cant modern, guitarra, dj, scrapbooking i webs), i 80 € (jocs de rol).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document