El Chicago dels anys 20 al TMR amb l’espectacle TOT ÉS JAZZ !

El proper dissabte 14 d’abril (22 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació del musical Tot és jazz! L’escena se situa al Chicago dels anys 20 i, amb una escenografia basada en la simplicitat, narra històries de crim, corrupció, violència, adulteri i perfídia d’unes estrelles de vaudeville que volen esdevenir famoses.
tot és jazz

tot és jazz

11/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’espectacle Tot és jazz! és una versió pròpia del Grup Vocal Season basada en el musical escrit per John Kander, Fred Ebb i Bob Fosse, Chicago. Per a l’ocasió, el grup s’acompanya d’un quartet de músics i un cor de deu ballarins.

El Grup Vocal Season, format l’any 1997, està format per cinc veus femenines i una de masculina provinents de diversos àmbits i formacions: des de la música clàssica a la docència musical, passant per la música lleugera i el món coral.

De forma conjunta el grup s’ha especialitzat en música vocal de cambra amb un estil propi i es caracteritza per versionar peces de diferents estils i èpoques. A les crítiques en destaquen l’emotivitat i expressivitat.

Els components del Grup Vocal Season per a l’espectacle Tot és jazz! són:

Laura Casademont: veu soprano

Mònica Madrenas: veu soprano

Mariona Carolà: veu contralt

Sara Mitjà: veu contralt

Laura Poch: veu contralt

Joan Rigat: veu tenor

Direcció: Joan Rigat

Direcció Musical: Lluís González

Les entrades per a aquest espectacle estan a la venda al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 12, 2a planta), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També es poden adquirir a les taquilles del Teatre Municipal els dijous i divendres previs a l’espectacle, de 17 a 20 h. El preu de l’entrada és de 10 euros (entrades numerades).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document