El Club infantil de Platja assoleix la seva temporada més exitosa

Des de principis de juliol, les instal·lacions del Club Infantil de Platja habilitat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses a la platja Nova, reben cada tarda un important nombre de públic infantil atret per les activitats, jocs i diversió que ofereix aquest espai. El Parc, que romandrà obert fins al proper 31 d’agost, obre tots els dies de la setmana de 14 a 19 h, i ha programat per a aquest estiu una quarantena d’espectacles.
Espectacle Club Infantil Platja

Espectacle Club Infantil Platja

21/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Club Infantil de Platja, que enguany arriba a la seva tercera edició plenament consolidat, és una de les iniciatives impulsades pel consistori rosinc per a l’acreditació de Roses com a destinació de "Turisme Familiar", marca distintiva que atorga Turisme de Catalunya i que en aquests moments està en procés d’obtenció.

L’objectiu del Club Infantil és oferir una estona d’entreteniment i diversió, tant als infants del municipi, com als de les nombroses famílies de visitants que Roses rep durant la temporada d’estiu. Un equip de dinamitzadors són els encarregats de guiar les activitats i jocs, consistents en tallers didàctics, contes, jocs de taula, jocs esportius, manualitats, etc.

El canvi d’emplaçament realitzat el passat estiu des de la platja de Santa Margarida a la platja Nova –davant del monument al Pescador-, ha complert amb les expectatives d’apropar el recinte al centre de la vila i fer-lo així més accessible als usuaris, tal i com demostra l’important nombre de nens i nenes que cada dia participen en les propostes del Club.

Com a activitats complementàries, el Club organitza també una sèrie d’animacions i espectacles al llarg de la setmana. Així, els dimarts a les 18 h, té lloc una actuació infantil (circ, titelles, música, teatre...), mentre que els dijous, també a les 18 h, s’hi celebra a la mateixa platja l’activitat "Contes a la Fresca" organitzada per la Biblioteca Municipal. Els dissabtes, en aquesta ocasió a la plaça Catalunya (19h), s’ofereix un espectacle de major format i, finalment, els diumenges, durant tot el dia, el Club de Platja proposa l’activitat "Concursos en família". Tant l’accés al Club Infantil com els espectacles dels diferents dies són gratuïts.

Entre les activitats infantils programades a Roses per a aquest estiu cal destacar també les propostes de l’Espai Cultural La Ciutadella, com ara l’activitat Safari al Museu, els tallers familiars o els contes a la fresca; el Biblioestiu, club de lectura virtual impulsat per la Biblioteca Municipal per a joves entre 12 i 14 anys; o els casals municipals per a nens i joves d’entre 3 a 16 anys, que enguany assoliran entre els mesos de juliol i agost un nou rècord de participació, amb 940 inscrits.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document