El Departament de Medi Ambient i Habitatge dóna llum verda i aprova la Memòria ambiental del POUM rosinc

Els Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya acaben d’emetre la seva resolució favorable a la Memòria Ambiental del POUM de Roses, aprovat el passat mes de març.
22/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La memòria ambiental presentada valora les principals incidències que poden esdevenir fruit del desenvolupament urbanístic plantejat en el nou POUM, així com el conjunt de mesures correctores i preventives a tenir en compte a cadascun dels sectors d’ordenació previstos. Així mateix explica com s’han tingut en compte les prescripcions dels informes previs del Departament de Medi Ambient i Habitatge i d’altres entitats públiques i privades, o les al·legacions amb contingut ambiental presentades pels propis ciutadans.

Ara, un cop analitzada, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat ha resolt donar la seva conformitat a l’esmentada memòria. Igualment, la resolució enumera una sèrie de determinacions recollides per l’Agència Catalana de l’Aigua, com l’avaluació de la suficiència i qualitat dels recursos d’abastament d’aigua disponibles per atendre la futura demanda, la inclusió de la franja que determina la Llei d’Aigües a cada costat de les lleres públiques, o la menció en la normativa urbanística sobre la competència de l’ACA per a l’atorgament de les autoritzacions per l’ús de l’aigua.

Amb aquest informe s’avança un pas més en el llarg procediment d’implantació del nou POUM rosinc, en el qual s’han invertit dos anys de feina, des de què durant el maig de 2005 s’iniciaren les primeres reunions amb gremis, associacions, grups municipals i entitats de la població per establir les primeres línies directrius.

En aquest moment, s’han passat tots els estudis previs i el POUM de Roses disposa dels informes favorables per a la seva aprovació definitiva per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document