El GEN Roses compta amb 350 regatistes inscrits i 40 en llista d’espera per al el Mundial Laser Masters

El club rosinc ha superat amb escreix el nombre de regatistes mai inscrits en un mundial de màsters i d’aquesta manera acollirà el major campionat disputat a Espanya d’una sola classe, entre els propers 29 de setembre i el 6 d’octubre. El nombre d’inscrits és de 350 i l’organització s’ha vist obligada a tancar la llista oficial, però n’ha obert una d’espera de 40 regatistes més. Des de l’organització, es pot assegurar que tots els continents del món estaran representats al mundial de Roses: més de 40 australians, 35 anglesos, 25 americans, francesos, espanyols…
Poster

Poster

13/07/2007 00:00 -   GEN ROSES  

El campionat suposa per al GEN Roses la seva consolidació en la categoria màster de la classe làser, una de les modalitats que està promocionant i per a la qual organitza anualment la regata To Be or Not to Be.

Per altra part, el club amfitrió ha posat a disposició dels regatistes i de qualsevol interessat en el Mundial, el web www.rosesworlds2007.com on es pot consultar tota la informació referent al campionat, així com també sobre l’entorn i el programa cultural paral·lel a l’esportiu que el club ha configurat.

L’organització del campionat compta amb el recolzament dels principals estaments públics i federacions, així com de grans patrocinadors, com ENDESA -patrocinador oficial- i Prestige Hotels, Caixa de Girona, Damm, Tudor i Zodiac, col·laboradors oficials.

La presentació oficial del proper Mundial Làser Màster 2007 es farà a principis del mes de setembre. A Roses, dissabte 1; a Girona, dilluns 3, i a Barcelona, dimarts 4.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document