El Gran Torino i Cantando bajo la lluvia, sota les estrelles a la Ciutadella

Les propostes per a aquesta setmana del cicle CineCiutadella són el film dirigit, produït i protagonitzat per Clint Eastword l’any 2009, “El Gran Torino”, i el clàssic del gènere musical de Hollywood, “Cantando bajo la lluvia”. Les pel·lícules es podran veure el dimecres 21 i el diumenge 25 de juliol, respectivament, en el espai-cinema habilitat a l’aire lliure dins el recinte monumental de la Ciutadella rosinca.
20/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Cine Ciutadella ofereix durant les setmanes d’estiu, sota les estrelles i en un entorn privilegiat, cinema de qualitat en versió original per a tots els públics. A més, ofereix als espectadors la possibilitat de sopar en el recinte (es pot portar el pícnic de fora o comprar-lo al servei de bar), asseguts sobre la gespa o en una còmoda gandula.

Les propostes del cicle per a aquesta setmana són "El Gran Torino", que gira entorn a la història de
Walt Kowalski, un veterà de la guerra de Corea amb una gran passió: cuidar d’un cotxe Gran Torino de 1972. Inflexible i amb voluntat de ferro, Walt viu en un món en perpètua evolució, però les circumstàncies faran que es vegi obligat, davant els seus veïns immigrants, a enfrontar-se a antics prejudicis. Drama sense ornaments que es fa escoltar i sentir, la pel·lícula d’Eastwood parla de temes universals com la família, la pèrdua, la fe o la guerra.

Diumenge 25 arribarà el torn de "Cantando bajo la lluvia" (Singin' in the rain), Stanley Donen & Gene Kelly, 1952. Don Locwood, brillant estrella del cine mut, ho té tot: talent, fortuna i reconeixement popular. Coneix una jove aspirant a actriu, Kathy, de la qual s’enamora bojament. Amb la revolució del cine sonor, Don vol rodar els seus musicals amb Kathy, però Lina Lamont, la reina del cine mut, ho vol impedir.
Una pel·lícula sobre el naixement del cinema sonor, una coreografia de llegenda i una escena memorable amb un Gene Kelly en estat de gràcia, cantant i ballant sota el diluvi.

Les sessions s’inicien a partir de les 21 h (projecció dels films a les 22 h).
Preu de l’entrada: 4 euros (venda d’entrades al mateix recinte). Lloguer de gandules a 3 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document