Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / El Milan torna a escollir Roses per als seus campus esportius d’estiu

El Milan torna a escollir Roses per als seus campus esportius d’estiu

Roses acollirà entre el 5 i el 26 de juliol els campus esportius d’estiu del club AC Milan, que es preveu que portin a Roses uns 200 joves esportistes. Aquest és el quart any consecutiu en què el club de futbol italià escull Roses per a la realització de les seves estades, que estan dirigides a nois i noies de totes les nacionalitats, amb edats compreses entre el 7 i els 15 anys.
Milan Junior

Milan Junior

21/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els "Milan Junior Camp" són les estades esportives que l’AC Milan dirigeix als esportistes més joves, oferint-los la possibilitat de viure una experiència futbolística sota la guia dels entrenadors professionals del sector juvenil de l’AC Milan. 

Durant les estades, cadascuna de les quals té una durada d’una setmana, els joves participants realitzen activitats diverses a les instal·lacions esportives municipals, com cursos de futbol, piscina, animació en el temps lliure, entrenaments i competicions. La primera de les estades tindrà lloc del 5 a l’11 de juliol, mentre que la segona i tercera se succeiran entre el 12 i el 18 de juliol i el 19 i el 26 de juliol, respectivament. 

El campus arriba enguany a Roses avalat per l’èxit de les edicions anteriors, cadascuna de les quals van portar fins a la població al voltant de 200 participants, amb joves arribats d’arreu d’Europa (Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França,...) i de tot l’estat espanyol.

Les inscripcions per participar en els campus ja es poden realitzar a través de la pàgina web del club (www.milanjuniorcamp.com/spagnolo/index.htm). Els clubs i entitats esportives de Roses compten amb descomptes per als seus socis. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Milan Junior
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet